18. október 2024
Facebook
streda, 22 august 2018 21:00

Šéf rumunskej vládnej Sociálnodemokratickej strany Liviu Dragnea tvrdí, že sa ho vlani pokúsili zabiť

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BUKUREŠŤ 22. augusta (WebNoviny.sk) - Šéf rumunskej vládnej Sociálnodemokratickej strany (PSD) Liviu Dragnea tvrdí, že sa ho vlani pokúsili zabiť. Politik sa tak v utorok v noci vyjadril v rozhovore pre televíziu Antena 3. Podľa jeho slov v apríli 2017 prišli do Bukurešti štyria cudzinci, aby ho zabili, ale pokus im zmarili. Dragnea naznačil, že za pokusom o vraždu stojí americký finančník a filantrop s maďarskými koreňmi George Soros. Odporúčame:
Okupácia bola podľa OKS ďalším zo zločinov komunizmu Tvrdenia lídra SPD v krajine vyvolali rozsiahlu debatu. Predseda Strany ľudového hnutia (PMP) Eugen Tomac ho v stredu prirovnal ku komunistickému lídrovi Nicolaeovi Ceausescovi, ktorý pred jeho popravou v decembri 1989 tvrdil, že jeho pád zosnovali zahraniční agenti. Generálna prokuratúra uviedla, že údajným pokusom o vraždu Livia Dragneu sa doteraz nikto nezaoberal.

Viac k témam: Bukurešť, Liviu Dragnea
Zdroj: Webnoviny.sk - Šéf rumunskej vládnej Sociálnodemokratickej strany Liviu Dragnea tvrdí, že sa ho vlani pokúsili zabiť © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 293 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner